De referentie in beton


Vindt u net als ons dat beton een schitterend en veelzijdig materiaal is? Ontdek dan snel het ruime aanbod hoogwaardige betonproducten van Scheys Beton, van ruwbouw tot tuinaanleg.

Kiest u voor Scheys Beton, dan kunt u rekenen op de flexibiliteit van een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Niet alleen onze Belgische klanten - zoals u - kennen en waarderen onze betonproducten, ook in Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje vertrouwen tuinliefhebbers op onze expertise.

U vindt onze bedrijfsgebouwen in Lubbeek op amper 20 km van Brussel. Onze fabriek beschikt over een modern machinepark waarmee we voor u de meest innovatieve betontoepassingen ontwikkelen en uitwerken. Alle betonproducten die ons bedrijf verlaten, ondergaan bovendien een strenge kwaliteitscontrole om u in onberispelijke staat te bereiken.

Om u zo goed mogelijk te adviseren, stellen we u graag deze tweetalige website voor. Wie onze producten ook in het echt wil zien en aanraken, kan terecht bij één van onze vele verdelers.

Meer weten over Scheys Beton? Mail ons dan op info@scheysbeton.be.

Al uw vragen zijn welkom.
© Copyright by Scheys Beton 2013 - Created by Jemasoft